Ανακοίνωση, μέσω της οποίας καταγγέλλει τον σοβαρό τραυματισμό του αθλητή της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης Αλέξανδρου Καψοκόλη, από τον παίκτη του Νηρέα Λαμίας Θόδωρο Χατζηθεοδώρου, εξέδωσε τη Μεγάλη Τρίτη η ανδρική ομάδα πόλο του ΑΝΟΓ.

Αναλυτικά το περιεχόμενό της:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κύριοι,
Θέμα : Διαμαρτυρία Α.Ν.Ο.Γ. για τραυματισμό υδατ/στή Καψοκόλη

Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Γλυφάδας βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει τον σοβαρό τραυματισμό του αθλητή της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης Αλέξανδρου Καψοκόλη , από τον παίκτη του Νηρέα Λαμίας Θόδωρο Χατζηθεοδώρου , κατά την διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος Α2 κατηγορίας ΑΝΟΓ – ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ την Κυριακή 28/4/13.

Ο αθλητής μας δέχθηκε εν ψυχρώ γροθιά από τον παίκτη του Νηρέα Λαμίας σε ανύποπτη φάση του παιχνιδιού , με αποτέλεσμα να αποχωρήσει αιμόφυρτος από την πισίνα , να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου του τοποθετήθηκαν 8 ράμματα εσωτερικά και εξωτερικά του ματιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γιατροί διέγνωσαν επίσης κάταγμα μύτης και οφθαλμικού κόγχου, σωρεία θλαστικών τραυμάτων και το κυριότερο αιμορραγία αμφιβληστροειδούς και μερική αποκόλληση υαλωδούς.

Σύμφωνα με τα παραπάνω , η κατάσταση της υγείας του Αλέξανδρου Καψοκόλη δεν θα του επιτρέπει να προσφέρει τις υπηρεσίες του για το επόμενο δίμηνο , αποδυναμώνοντας αισθητά την ομάδα μας για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τέτοιες ενέργειες μόνο απαράδεκτες μπορούν να χαρακτηριστούν, πόσο μάλλον όταν προέρχονται από εμπειρότατους αθλητές που έχουν τιμήσει τα χρώματα της Ελλάδας κι έχουν κατακτήσει δεκάδες τίτλους,
αλλά που δυστυχώς το τελευταίο χρονικό διάστημα , έχουν σταματήσει οι ίδιοι να σέβονται τον εαυτό τους και την ιστορία τους.

Καυτηριάζουμε τη στάση του αθλητή Θόδωρου Χατζηθεοδώρου που δεν ζήτησε ούτε ένα συγγνώμη από τον παίκτη, όπως και την στάση των υπευθύνων για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ( διαιτητές, παρατηρητής , αλυτάρχης ) που δεν ‘’αντιλήφθησαν’’ τίποτα από όσα συνέβησαν.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης