Την αποστολή της εθνικής ομάδας του πόλο για τα παιχνίδια με Τουρκία (31/10 στη Βουλιαγμένη) και Μαυροβούνιο (3/11 στο Κότορ), στο πλαίσιο των προκριματικών του World League, ανακοίνωσε ο υπηρεσιακός προπονητής, Κώστας Βαμβακάρης.

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιστρέφει ο Γιώργος Ντόσκας, ο οποίος είχε μείνει εκτός προολυμπιακού τουρνουά και στη συνέχεια αποκλείστηκε από την προετοιμασία εν όψει Λονδίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός έμειναν οι βετεράνοι Δεληγιάννης, Καραμπέτσος, Κοκκινάκης, Χατζηθεοδώρου και Γιώργος Αφρουδάκης, αλλά και οι Θεοδωρόπουλος, Βουλγαράκης.

Αναλυτικά οι 18 «εκλεκτοί» του υπηρεσιακού ομοσπονδιακού τεχνικού: Χρήστος Αφρουδάκης, Αλέξανδρος Γούνας, Μανώλης Μυλωνάκης, Κώστας Τσαλκάνης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Δημήτρης Τίγκας (Βουλιαγμένη), Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Γιώργος Ντόσκας, Γιάννης Φουντούλης, Κυριάκος Ποντικέας, Μάριος Καπότσης, Γιώργος Δερβίσης (Ολυμπιακός), Ανδρέας Μιράλης (Χίος), Μανώλης Σολανάκης, Κώστας Γαλανίδης (Χανιά), Στέφανος Γαλανόπουλος (Κέρκυρα).

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν την Τετάρτη 24/10 στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο του Ζαππείου, όπου θα γίνει η προετοιμασία, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και συμμετοχή της εθνικής ομάδας στο τουρνουά του συνδέσμου διαιτητών (26-28 Οκτωβρίου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παιδιά που ήταν στις ομάδες των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων νέων του Σίμπενικ (2009) και του Βόλου (2011), κλήθηκαν κατά βάση για αυτήν την προετοιμασία εν όψει των δύο αγώνων του World League. Τους δίνεται έτσι η ευκαιρία να ενσωματωθούν στην εθνική ανδρών και να μπουν στο κλίμα. Η πόρτα φυσικά δεν κλείνει για κανέναν» τόνισε ο Βαμβακάρης.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης