Το σκουφάκι του Ολυμπιακού θα φορέσει ξανά, μετά από τρία χρόνια στη Βουλιαγμένη, ο Μανώλης Μυλωνάκης. Ο διεθνής πολίστας συμφώνησε να επιστρέψει στους πρωταθλητές Ελλάδας και υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια, φιλοδοξώντας όχι μόνο να κατακτήσει τίτλους εντός συνόρων, αλλά και να κυνηγήσει τη διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 29χρονος περιφερειακός είχε αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους» από το 2008 έως το 2011, κατακτώντας σε αυτό το διάστημα τρία πρωταθλήματα και ισάριθμα κύπελλα Ελλάδας. Την τελευταία τριετία έπαιξε στη Βουλιαγμένη, ενώ παλιότερα έχει αγωνιστεί επίσης σε Χανιά και Εθνικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι από την μεριά μου θα βοηθήσω για να εκπληρώσουμε τους πολύ υψηλούς στόχους που έχει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός δείχνει με τις κινήσεις του ότι θέλει να πάει ψηλά στην Ευρώπη και γι’ αυτό έγινα και πάλι μέλος της ομάδας. Η αλήθεια είναι πως δεν έφυγα με τις καλύτερες συνθήκες, αλλά η νέα διοίκηση έχει βάλει ένα τέλος σε όλα αυτά που ταλάνιζαν τον σύλλογο και είναι απόλυτα φερέγγυα σε όλους τους τομείς» δήλωσε ο Μυλωνάκης.

Την επόμενη εβδομάδα, με την ευκαιρία της άφιξης στην Ελλάδα της εθνικής Σερβίας ενόψει του «Σαμαρτζίδης Καπ», αναμένεται να επικυρωθεί και η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Νίκολα Ράτζεν, ο οποίος θα καλύψει το κενό που αφήνει αποχωρώντας ο Τάσος Σχίζας. Σε εκκρεμότητα βρίσκεται ακόμη η παραμονή ή όχι στον Πειραιά του Μπλάι Μάγιαρακ.

Στον αντίποδα, η αποχώρηση του Μανώλη Μυλωνάκη αποδυναμώνει σημαντικά τη Βουλιαγμένη, που μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να αμφισβητήσει του χρόνου τα «ερυθρόλευκα» πρωτεία. Μάλιστα, στην πόρτα… εξόδου από το Λαιμό φέρεται να βρίσκεται και ο Χρήστος Αφρουδάκης, με τον αρχηγό της εθνικής ομάδας να δέχεται κρούσεις επιστροφής στο ιταλικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης