Με ήττα, η οποία ήταν η πρώτη της διοργάνωση, ολοκλήρωσε η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον Β΄ όμιλο του προολυμπιακού τουρνουά της Τεργέστης.

Η ομάδα του Μοrφέση ηττήθηκε με 13-6 από την Ολλανδία, κι έτσι κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία του γκρουπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα περιμένει τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων του Α΄ ομίλου, προκειμένου να μάθει ποια ομάδα θα καταλάβει την τρίτη θέση στο άλλο γκρουπ, η οποία θα είναι ο αντίπαλος της πρωταθλήτριας κόσμου στον αυριανό χιαστί προημιτελικό, που θα κρίνει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-3, 1-4, 2-3

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά 1, Μελιδόνη, Ψούνη, Λιόση 1, Αβραμίδου, Ασημάκη, Ρουμπέση 1, Γερόλυμου 2, Μανωλιουδάκη, Αντωνάκου, Λαρά 1, Διαμαντοπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Μάουρο Μαουτζέρι): Φαν ντερ Μέιντεν, Σμιτ 1, Καμπάουτ Μ. 3, Χακβέρντιαν 1, Φαν ντερ Σλουτ 1, Στόμφχορστ, Φαν Μπέλκουμ 2, Ρέμερς 1, Σέβενιχ 1, Φέρμεερ 1, Κλάασεν 2, Καμπάουτ Χ., Χάινις.

Στην αναμέτρηση που προηγήθηκε για τον Β΄ όμιλο, οι ομάδες του Καζακστάν και της Βραζιλίας αναδείχθηκαν ισόπαλες 7-7, με τις Καζάκες να παίρνουν, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων, το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς.

Η τελική βαθμολογία του Β΄ ομίλου (σε 4 αγώνες):

ΤΕΡΜ. Β.

1. Ολλανδία 62-28 7

2. ΕΛΛΑΔΑ 55-27 6

3. Καναδάς 39-29 5

4. Καζακστάν 26-53 1

————————

5. Βραζιλία 19-64 1

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης