Με ήττα ολοκλήρωσε η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών την παρουσία της στο τετραεθνές τουρνουά της Πορτουγκαλέτε.

Η ομάδα του Άντριτς έχασε με 9-5 από την «οικοδέσποινα» Ισπανία, καθώς οι διεθνείς μας δεν κατάφεραν να βρούνε λύσεις επιθετικά, ενώ από την άλλη δεν μπόρεσαν να περιορίσουν τα ατού των Ισπανών, ειδικά στο δεύτερο και τρίτο οκτάλεπτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-0, 3-1, 1-3

Τα γκολ της Εθνικής σημείωσαν οι: Μιράλης 2, Μουρίκης 1, Γ. Αφρουδάκης 1, Μυλωνάκης 1

Οι δηλώσεις του Βαμβακάρη

Στην κακή παρουσία στα δύο οκτάλπετα, αλλά και στην περίοδο που μένει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στάθηκε ο συνεργάτης του Ντράγκαν Άντριτς, Κώστας Βαμβακάρης, ο οποίος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, τόνισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το κακό παιχνίδι από την ομάδα μας στο 2ο και στο 3ο 8λεπτο, αλλά και τα πολλά λάθη στην άμυνα, είχαν ως αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ και να είμαστε πίσω στο τέλος του 3ου με σκορ 8-2.

Όμως τα τελευταία 8 λεπτά, βελτιώσαμε την άμυνά μας και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν στον παίκτη παραπάνω. Έτσι καταφέραμε να μειώσουμε και να κλείσουμε με το τελικό 9-5.

Πλέον μας έχουν μείνει δύο βδομάδες μέχρι την αναχώρησή μας για το Λονδίνο, και θέλουμε να δουλέψουμε σε κομμάτια τεχνικής, σε άμυνα και επίθεση, ώστε να βελτιωθούμε εκεί που εντοπίσαμε τα περισσότερα προβλήματα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης