Τις 23 αθλήτριες που υπολογίζει για την προετοιμασία της εθνικής πόλο των γυναικών ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά, που θα διεξαχθεί 15-22 Απριλίου στην Τεργέστη ανακοίνωσε ο Γιώργος Μορφέσης.

Οι «εκλεκτές» του Μορφέση, που θα συγκεντρωθούν την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί (08.45) στο Κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων είναι οι Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελένη Γούλα (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Άντι Μελιδόνη, Ηλέκτρα Ψούνη, Χριστίνα Κότσια (αμυντικές), Αντιγόνη Ρουμπέση, Κική Λιόση, Άλκηστη Αβραμίδου, Αγγελική Γερόλυμου, Σταυρούλα Αντωνάκου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Εύη Τετζαλίδου, Κέλυ Μπίσμπα, Στεφανία Χαραλαμπίδου, Ιωάννα Χαραλαμπίδου, Σταματίνα Κοντογιάννη, Μάγδα Τζίμα (περιφερειακές), Αλεξάνδρα Ασημάκη, Γιούλη Λαρά, Μαργαρίτα Πλευρίτου και Άλκηστη Μπενέκου (φουνταριστές).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει, αρχικά δύο εβδομάδες προπονήσεις, στη συνέχεια συμμετοχή σε τουρνουά στο Κίρισι (28 Μαρτίου-1 Απριλίου, Ρωσία, Ισπανία, Ολλανδία, Κίνα, ΗΠΑ) και κατόπιν κοινή προετοιμασία στην Αθήνα με τις ΗΠΑ (3-10 Απριλίου). Η αναχώρηση για την Τεργέστη έχει προγραμματιστεί την Μεγάλη Παρασκευή, 13 Απριλίου.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης