Μεταγραφική «βόμβα» έσκασε σήμερα το απόγευμα στο λιμάνι, με την γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού να αναλαμβάνει την… ευθύνη. Η ομάδα του Πειραιά συγκεκριμένα απέκτησε για ένα χρόνο την 29χρονη Ουγγαρέζα περιφερειακό, Agnes Valkai, την οποία ακολούθως και ανακοίνωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι η διεθνής Ουγγαρέζα πολίστρια, Agnes Valkai απέστειλε σήμερα υπογεγραμμένο το μονοετούς διάρκειας συμφωνητικό συνεργασία της με τον Σύνδεσμό μας».

Στη συνέχεια, αναφέρεται αναλυτικά το βιογραφικό του νέου αποκτήματος των «ερυθρολεύκων». Η Agnes Valkai γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου 1981 και αγωνιζόταν στην ουγγρική Honved. Είναι βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της χώρας της με την οποία θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2009 που θα διεξαχθεί στη Ρώμη. Έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και του Πεκίνου ενώ το 2005 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ. Επίσης, έχει αγωνιστεί στο Ιταλικό πρωτάθλημα με τη Volturno και την Pescara. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας είναι περιφερειακός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης