Ο Σλάβεν Μπίλιτς διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να διαδέχεται τον Τζιανφράνκο Τζόλα στην τεχνική ηγεσία των «σφυριών».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, με δηλώσεις του στην αγγλική εφημερίδα «Daily Star», εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία των Λονδρέζων τη δεδομένη χρονική στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο 42χρονος τεχνικός έθεσε ως προτεραιότητά του την πρόκριση της ομάδας του στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012.

«Αγαπώ πάρα πολύ τη Γουέστ Χαμ, αλλά αυτή τη στιγμή η συγκεκριμένη δουλειά δεν είναι για μένα», ανέφερε αρχικά ο Μπίλιτς, ο οποίος έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των σφυριών και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή θέλω να προκριθούμε με την Κροατία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό. Μένω στην εθνική μου ομάδα για όλα τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης».

Εν συνεχεία, ο Μπίλιτς τόνισε: «Είναι η πατρίδα μου. Οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και η πλειοψηφία των οπαδών θέλουν να παραμείνω στη θέση μου. Είμαι περήφανος που εργάζομαι για τη χώρα μου. Λατρεύω αυτή τη δουλειά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης