Πορτίγια… τέλος

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011, 16:23
Πορτίγια… τέλος
Τη λύση της συνεργασίας του με τον Αλβάρο Σουάρεθ Πορτίγια ανακοίνωσε ο Άρης, ο οποίος ευχήθηκε στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρα του. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστη Αλβάρο Σουάρεθ Πορτίγια και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Παράλληλα, ο Άρης ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια για το παιχνίδι του Europa League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι θα τεθούν στη διάθεση των φίλων της ομάδας από σήμερα το απόγευμα.

«H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από το απόγευμα της Δευτέρας τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτυ στις 15 Φεβρουαρίου στο Κλ. Βικελίδης στο πλαίσιο των 32 του Europa League.

Μέχρι και την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου θα έχουν αποκλειστικό δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Λέσχης (όσοι έχουν ανανεώσει την συνδρομή τους από την 1η Ιανουαρίου) και οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας. Όσοι είναι μέλη της Λέσχης (οικονομικά τακτοποιημένα) και ταυτόχρονα κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας δικαιούνται να προμηθευτούν ως 2 εισιτήρια. Για την αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας θα ήταν καλό τα μέλη της Λέσχης, που έχουν ανανεώσει την συνδρομή τους να τσεκάρουν από πριν στην κάρτα τους ότι έχει περαστεί η συνδρομή και για την φετινή χρονιά.

Από την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου όσα εισιτήρια έχουν απομείνει, θα τεθούν σε ελεύθερη κυκλοφορία για όλο τον κόσμο του ΑΡΗ. Λόγω της παρουσίας και φίλων της ομάδας της Μάντσεστερ (1000 φίλαθλοι στην θύρα 4) θα ήταν επίσης καλό οι φίλοι της ομάδας να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήρια τους.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

ΘΥΡΕΣ 1-3: 20 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΕΣ 2-6: 35 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 9: 45 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 7: 60 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 7 (ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΑ): 80 ΕΥΡΩ

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το ARIS MOBILE καθημερινά 9:00 με 21:00 και το Σάββατο 9:00 με 15:00».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011, 16:29