Τι κι αν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του στο παρελθόν; Ο Ερίκ Αμπιντάλ, περί ου ο λόγος, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν σκέφτηκε να δώσει τέλος στη ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Γάλλος αριστερός μπακ, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα μετά από οκτώ μήνες, λόγω της εγχείρισης μεταμόσχευσης ύπατος, στην οποία είχε υποβληθεί, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Πλέον αισθάνομαι καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαι έτοιμος να επιστρέψω. Υπήρχαν στιγμές που ξυπνούσα το πρωί και τα πράγματα ήταν δύσκολα. Ωστόσο, όσο πέρναγε ο καιρός γινόμουν καλύτερα.

Στόχος μου ήταν να επιστρέψω κάποια μέρα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου πως θα σταματήσω να παίζω ποδόσφαιρο, το οποίο, μαζί με την οικογένειά μου, είναι όλη μου η ζωή».

Εν συνεχεία ο έμπειρος άσος ανέφερε: «Ήξερα πως αργά ή γρήγορα θα γινόμουν καλά. Ποτέ δεν σταμάτησα να προσπαθώ, προκειμένου να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση. Αν δεν προσπαθήσεις δεν γνωρίζεις αν θα καταφέρεις να πετύχεις τον σκοπό σου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας ο Αμπιντάλ κλήθηκε να μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας του Τίτο Βιλανόβα, αναφέροντας ότι: «Εγώ και ο Τίτο έχουμε περάσει πάνω-κάτω τα ίδια πράγματα σχετικά με την υγεία μας και σκεφτόμαστε διαφορετικά από τους υπόλοιπους».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης