Στο γκολ του Μίροσλαβ Κλόζε, στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στη Μπάγερν και τη Φιορεντίνα, το οποίο ήταν οφσάιντ, στάθηκε με δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα στο «Αρτέμιο Φρανκι», ο προπονητής των «Βιόλα», Τσέζαρε Πραντέλι.

Η Φιορεντίνα μπορεί στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι να επικράτησε με 3-2, όμως έμεινε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, αφού στο Μόναχο είχε χάσει με 2-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε στενοχωρημένοι, αλλά ταυτόχρονα και περήφανοι για την προσπάθειά μας. Όταν κερδίζεις μία ομάδα σαν την Μπάγερν και έχεις έξι νίκες σε οκτώ ματς στο Champions League, μόνο περήφανος μπορείς να είσαι. Το γκολ του Κλόζε στο πρώτο παιχνίδι αποδείχτηκε τελικά καθοριστικό. Είναι κρίμα να κρίνεται η πρόκριση από ένα γκολ που ήταν δύο μέτρα οφσάιντ. Έχω την αίσθηση πως αξίζαμε κάτι καλύτερο», είπε ο Ιταλός προπονητής.

Από την πλευρά της Μπάγερν, ο Λουίς Φαν Γκάαλ, επεσήμανε: «Είχα καλό προαίσθημα για τον αγώνα. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου να παραμείνουν ήρεμοι. Είχαμε καλή απόδοση, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά έγιναν πολλά ατομικά λάθη και είδαμε πού πρέπει να βελτιωθούμε. Είδα πως μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας, αλλά θα πρέπει να το κάνουμε για 90 λεπτά. Πλέον, είμαστε στα προημιτελικά και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης