Η δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, μετά τον Cedric Kante, θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Orlando Engelaar. Η Schalke, στην οποία ανήκει ο 29χρονος μέσος, έστειλε με φαξ στα γραφεία του Παναθηναϊκού το «ΟΚ» για να προχωρήσει η μεταγραφή του Ολλανδού και πλέον απομένει να συμφωνήσει και ο παίκτης με τους «πράσινους».

Μάλιστα, στην Αθήνα βρίσκονται ήδη οι εκπρόσωποι του Engelaar, οι οποίοι συζητούν με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για τους όρους του συμβολαίου. Ο Engelaar αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριών ετών με ετήσιες απολαβές 1,2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο γερμανικός σύλλογος θα εισπράξει 2,2 εκατομμύρια ευρώ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τα άλλα, κοντά σε άλλη μία μεταγραφική κίνηση βρίσκονται οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση της τάξεως των 4,8 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Aritz Aduriz στην Mallorca δίνοντας ως αντάλλαγμα και τον Nasief Morris. Από την πλευρά της, η Mallorca αξιώνει 5,3 εκατ. ευρώ. Εφόσον, βρεθεί η «χρυσή τομή» ο 28χρονος Ισπανός επιθετικός θα καταλήξει στους «πρασίνους». Όλα αυτά με την προϋπόθεση, πως στο σημερινό ραντεβού με τους Ισπανούς η Fulham δεν θα καταθέσει για την απόκτηση του παίκτη πρόταση της τάξεως των 7 εκατ. ευρώ.

Τέλος, σχετικά με την υπόθεση το ακριβοθώρητου Julio Cruz, η σημερινή ημέρα θα είναι καθοριστική για την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την τελευταία του πρόταση στα 2,8 εκατ. ευρώ μαζί με τα bonus. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως η περίπτωση αυτή δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες από την στιγμή που και οι δύο πλευρές δεν εμφανίζονται καθόλου ικανοποιημένες με την μέχρι τώρα πορεία των εξελίξεων.

(Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη 17 Ιουνίου, 10:50)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης