«Σύμμαχος» της ΑΕΚ για την κατασκευή του νέου γηπέδου της στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας είναι η Πολιτεία.

Σήμερα ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Θάνο Μωραϊτη, μένοντας πλήρως ικανοποιημένος από τις προθέσεις της Πολιτείας για την κατασκευή του γηπέδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του «δικέφαλου» δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της συνάντησης. «Είχαμε καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στην Πολιτεία και αυτό που μας ζητήθηκε σήμερα ήταν κάποιες διευκρινίσεις από το υπουργείο. Για αυτό ήρθαμε σήμερα εδώ και με το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ, αλλά και της Ερασιτεχνικής».

Εν συνεχεία ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι δεν ζητήθηκε καμία αλλαγή στο σχέδιο που έχει κατατεθεί για την ανέγερση του γηπέδου στη Ν. Φιλαδέλφεια. «Το σίγουρο είναι πως η Πολιτεία και ο κ. Μωραΐτης θέλουν την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και δεν μας ζητήθηκε καμία αλλαγή στο σχέδιο που τους παρουσιάσαμε, παρά μόνο διευκρινίσεις. Θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις στο μέλλον και συζητήσεις, αυτό όμως που είναι σημαντικό τη δεδομένη στιγμή είναι πως η Πολιτεία θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια μας για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Στη συνάντηση εκτός από τον Σταύρο Αδαμίδη, το «παρών» έδωσαν ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Κωνσταντινίδης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕρασιτΕχνικής, Βασίλης Τόγελος, ο αρχιτέκτονας, Στέλιος Αγιοστρατίτης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Βούρος και 2 πολεοδόμοι νομικοί, ώστε να απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία της Πολιτείας στο σχέδιο που έχει παρουσιάσει η ΠΑΕ για τη κατασκευή του γηπέδου στη Ν. Φιλαδέλφεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης