Πρεμιέρα για θλίψη και για δάκρυα (ένεκα πυκνού καπνού)

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 23 Αυγούστου 2009, 21:26
Γιώργος Αρκουλής
Πρεμιέρα για θλίψη και για δάκρυα (ένεκα πυκνού καπνού)
Με συνοπτική διαδικασία, η Σούπερ Λιγκ ανέβαλε τα δύο σημαντικότερα παιγνίδια της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, λόγω ευαισθησίας του κόσμου του ποδοσφαίρου από τις φωτιές στην Αττικοβοιωτία! Άντε καλά!

Ελπίζεται ο Πατρίκ Κομνηνός (και τα αφεντικά του στη διοργανώτρια) να πήραν την άδεια της συνδρομητικής τηλεόρασης, που θα κάλυπτε όλα τα κυριακάτικα ματς και φυσικά περίμενε διαφημιστικά έσοδα από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Το ζήτημα δεν είναι η αναβολή δύο αγώνων, ούτε το οικονομικό πρόβλημα που υπέστη ο ΠΑΟΚ (ταξιδεύοντας στην Αθήνα), αλλά τα όσα θα ακολουθήσουν έως ότου δεχτούν οι ‘μεγάλοι’ να προσαρμοστούν με όποιες αποφάσεις παρθούν.

Οι πρώτες πληροφορίες, που θέλουν την διεξαγωγή των δύο αναμετρήσεων τέλη Σεπτεμβρίου, θα οδηγήσει σε αλλοίωση του πρωταθλήματος –με το ξεκίνημα-, ενώ ζημιωμένη θα βγει η ΑΕΚ, έχοντας εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα.

Κατά τα άλλα, η πρεμιέρα συμπληρώθηκε με τρία παιγνίδια και νικητές εκτός έδρας τον Ηρακλή (στην Κομοτηνή) και την Καβάλα (στη Λιβαδειά) του επιστρέψαντος Χρυσόστομου Ψωμιάδη (άλα τις!), ενώ το ματς της Τρίπολης μεταξύ Αστέρα και Λάρισας έληξε χωρίς γκολ (ένεκα βεβαίως της ‘αποψίλωσης’ καλών ποδοσφαιριστών που έχει προκύψει στις δύο δημοφιλείς ομάδες).

Και μη χειρότερα!

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 23 Αυγούστου 2009, 21:26