Ιστορία γράφει απόψε στις 18:00 ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Ραντ στο Βελιγράδι, στο πρώτο του παιχνίδι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα, εν όψει της ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League, στο Πανθεσσαλικό.

Το σχήμα που θα ακολουθήσει ο Χάβι Γκράθια δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο, αφού το 4-4-2 μπορεί τελικά να διαμορφωθεί σε 4-2-3-1. Στη θέση του τερματοφύλακα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα αγωνιστεί ο Γιακούποβιτς ή ο Ρόκα, όμως στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά σίγουροι θεωρούνται οι Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Τομάς, Ζέλεσι. Στα χαφ θα ξεκινήσει ο Άλβαρες, με τους Ακόστα και Νταρμπιόν να διεκδικούν τη δεύτερη θέση, αριστερά θα τοποθετηθεί ο Μόνχε, δεξιά ο Ούμπιντες, με τους Μπρέσκα και Μαρτίν προωθημένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής της Ραντ, Σλάβκο Πέτροβιτς, αναφερόμενος στον αγώνα, υποστήριξε: «Δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία σοβαρή και έμπειρη ομάδα, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να περάσουμε. Ο αντίπαλός μας θα είναι πιο δυνατός από την περασμένη σεζόν. Έχει νέο προπονητή και αρκετούς ξένους, αλλά έχει και κάποια μειονεκτήματα που μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε».

Από την πλευρά των παικτών, ο αριστερός μπακ, Νίκολα Λέκοβιτς, τόνισε: «Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν είμαστε σε καλή κατάσταση και με τη συμπαράσταση των οπαδών μας, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι αξεπέραστο εμπόδιο. Αυτά τα ματς είναι ευκαιρία για να δείξουμε την αξία μας».

Διαιτητής θα είναι ο Γερμανός Μπάμπακ Ράφατι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης