Μόνο τη νίκη σκέφτεται η Καβάλα στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο στην Καλαμίτσα (Σάββατο 12/11, 17:00), το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

«Είναι ένα παιχνίδι στο γήπεδο μας και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κερδίσουμε. Το Ρέθυμνο είναι μία ομάδα που σε θεωρητικό επίπεδο είναι νεοφώτιστη, αλλά στην ουσία έχει ένα βαθύ ρόστερ με παίκτες που έχουν εμπειρία στην Α1. Έχει ένα ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού στο οποίο πρέπει να προσαρμοστούμε. Έχει μία ομάδα ανταγωνιστική και από τις πρώτες εμφανίσεις της έχει δείξει ότι θα ξεχωρίσει στη φετινή Α1», τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Νίκος Αγγελόπουλος, φόργουορντ της Καβάλας, επεσήμανε: «Παίζουμε με μία ομάδα που είναι γρήγορη και αρέσκεται στο να σκοράρει πολύ. Από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε την περυσινή μας παράδοση να κερδίζουμε στην Καλαμίτσα όσο μπορούμε περισσότερα ματς και να καθαρίζουμε γρήγορα με την υπόθεση παραμονή. Εφόσον προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό και να παίξουμε δυνατή άμυνα, δε νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης