«Πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012, 09:19
«Πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα»
Τα αίτια της ήττας της Σιένα από τον Ολυμπιακό ανέλυσε ο Σιμόνε Πιανιτζάνι. Ο τεχνικός των Ιταλών στάθηκε στην κακή άμυνα της ομάδας του και τόνισε ότι οι Πειραιώτες είναι μία πολύ αθλητική ομάδα.

«Καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά δέκα πόντων, αλλά στο τέλος δεν κρατήσαμε αυτό το προβάδισμα. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ αθλητική ομάδα και έπρεπε να βάλουμε πολλή ενέργεια, γι’ αυτό χρησιμοποιήσαμε όλους τους παίκτες. Ο Ολυμπιακός μάς κούρασε και κάναμε κάποια άστοχα σουτ και λάθη που τον έβαλαν στο παιχνίδι.

Τα φάουλ που είχε ο Λαβρίνοβιτς μας ανάγκασε να παίξουμε πολλή ώρα με τον Άντερσεν και δεν είχαμε πολλές λύσεις από τους ψηλούς. Κάποιες λεπτομέρειες, κάποιες στιγμές άλλαξαν το μομέντουμ στο παιχνίδι» είπε ο Ιταλός και συνέχισε:

«Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα, κυρίως μέσα στο ζωγραφιστό, να έχουμε περισσότερη ενέργεια και ελπίζω ότι ο Άντερσεν να κάνει το ίδιο σπουδαίο παιχνίδι και να έχει μεγαλύτερη βοήθεια. Πρέπει να πάρουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σήμερα είδαμε ότι ελέγχαμε το ματς για τρία δεκάλεπτα και στο τέλος χάσαμε».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012, 09:32