Δεν μπόρεσε να χαρεί, όπως θα ήθελε, ο Δημήτρης Πρίφτης τη σπουδαία νίκη της Καβάλας επί του Κολοσσού Ρόδου.

Αιτία αποτέλεσε η ξαφνική αποχώρηση του Πάτρικ Ο’ Μπράιαντ, η οποία, όπως επεσήμανε ο τεχνικός των «αργοναυτών», αποδυναμώνει και αποπροσανατολίζει την ομάδα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Πήραμε σπουδαία νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Για τη φυγή του Πάτρικ Ο’ Μπράιαντ: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήθελα σήμερα (26/02) να πω πολλά. Όμως, επειδή με ρωτάτε για τον Ο’ Μπράιαντ, δυστυχώς η ομάδα αποδυναμώνεται προοδευτικά και αποπροσανατολίζεται. Μία ώρα πριν από την προπόνηση του Σαββάτου (25/02) ενημερώθηκα πως ο Ο’ Μπράιαντ θα φύγει από την ομάδα. Είχα ξεκαθαρίσει τη θέση μου, μετά τη φυγή του Γκάρισον, που επίσης έφυγε για οικονομικούς λόγους. Όλη την εβδομάδα είχαμε πολλά θέματα, όπως π.χ. με τον Πάσαλιτς που είχε ελκυστική πρόταση από ομάδα της Ρωσίας και έλεγε πως θέλει να φύγει, όμως η διοίκηση δεν τον άφησε, σωστά για εμένα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ενίσχυση του ρόστερ: «Ταυτόχρονα, ήρθε ένας παίκτης (σ.σ. Γκεοργκίεφ), που είναι μεν ταλαντούχος κι έχει καλό σουτ, αλλά είχα πει στη διοίκηση πως θα ήταν καλό να έρθει στα τελευταία δύο παιχνίδια. Η διοίκηση αποφάσισε να το φέρει τώρα. Σε αυτό το κλίμα προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε κι ενώ ακόμη οι παίκτες παίρνουν τα περσινά χρήματα που τους οφείλονται».

Για τη συνέχεια: «Το σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσω να είμαι σοβαρός μέχρι το τέλος. Με αυτά τα δεδομένα θεωρώ πως η πορεία μας είναι απόλυτα επιτυχημένη. Όσοι σκέφτονται για κάτι παραπάνω είναι απλώς εκτός πραγματικότητας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης