Πρίφτης: «Στόχος για κάθε προπονητή ο Παναθηναϊκός»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 6 Ιουνίου 2021, 13:15
Πρίφτης: «Στόχος για κάθε προπονητή ο Παναθηναϊκός»

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Ούνιξ εξέφρασε για μία ακόμη φορά ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο έμπειρος Ελληνας τεχνικός μίλησε σε ρώσικη εκπομπή και για την κρούση με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι είναι στόχος κάθε προπονητή να αναλάβει τους «πράσινους».

 «Είναι θετική η διάθεση. Είμαι τέσσερα χρόνια και νιώθω σαν οικογένεια. Δεν μου αρέσει να κάνω αλλαγές και αν δεις μένω πάντα τουλάχιστον δύο χρόνια. Έχω καλή επαφή με το κλαμπ και τον πρόεδρο. Εννοείται πως είχαμε τις στιγμές μας και τις διαφωνίες μας αλλά βρήκαμε τον κοινό τρόπο. Η αίσθησή μου λοιπόν είναι θετική και από τις δύο πλευρές. Φυσικά είναι ακόμα ανοιχτά όλα και θα μιλήσουμε μετά τους τελικούς».

Για τις επαφές του μέσα στη σεζόν με τον Παναθηναϊκό: «Δεν θα ήθελα να πω πολλά, ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή. Έχουν κερδίσει το Κύπελλο και είναι στους τελικούς. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πριν πάει ο Κάτας είχα μια επαφή με τον Παναθηναϊκό αλλά μιλήσαμε με την Ούνιξ και αποφασίσαμε πως το σωστό είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά μας εδώ. Από τότε δεν είχα καμία άλλη επαφή και δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να συζητήσουμε για τον Παναθηναϊκό ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα».

Για το αν θα ήθελε να κοουτσάρει κάποια στιγμή στο μέλλον τον Παναθηναϊκό: «Αν είναι σε 10 χρόνια δεν ξέρω αν θα μπορώ να κοουτσάρω γιατί είμαι ήδη 52. Τα σχέδιά μου είναι να περάσω και λίγο χρόνο με την οικογένειά μου. Σοβαρά τώρα, πρόκειται για ένα μεγάλο κλαμπ στην Ευρώπη με ιστορία και για κάθε κόουτς της γενιάς μου θα ήταν στόχος. Πρέπει να δούμε τη στιγμή και τις συνθήκες. Τώρα οι συνθήκες είναι αυτές που περιγράψαμε νωρίτερα, οπότε ας μείνουμε στο τώρα».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 6 Ιουνίου 2021, 13:15