Η αδυσώπητη κριτική δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Παρατηρείται, ενίοτε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, και στη Βρετανία. Ο Λούις Φαν Χάαλ λοιπόν δεν χρειάστηκε περισσότερες από κάποιες μέρες (και μια αποτυχημένη πρεμιέρα) για να το συνειδητοποιήσει. Και να απαντήσει άμεσα σε αυτό.

«Πριν δυο βδομάδες ήμουν ο βασιλιάς του Μάντσεστερ και τώρα είμαι ο διάβολος του Μάντσεστερ. Αυτός είναι ο κόσμος του ποδοσφαίρου και πιο συγκεκριμένα αυτά είναι τα ΜΜΕ στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Νομίζω ότι οι φίλοι της Γιουνάιτεντ είναι έξυπνοι», είπε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός σε δηλώσεις που έκανε για τον χαμό που ακολούθησε την ήττα από τη Σουόνσι, τις οποίες δημοσίευσε το sport-fm.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αφού σημείωσε ότι «έχω πει ήδη σε όλες τις συνεντεύξεις μου ότι οι τρεις πρώτοι μήνες θα είναι δύσκολοι, τόσο για τους παίκτες, όσο και για τους φιλάθλους», έδειξε κατανόηση στους οπαδούς και συνέστησε ψυχραιμία.

«Καταλαβαίνω ότι είναι τρομαγμένοι. Είδαν την περασμένη σεζόν και το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Πρέπει όμως να πιστέψουν. Και το ίδιο πρέπει να κάνει και ο Πολ Σκόουλς (σ.σ. που δήλωσε τρομαγμένος για τη φετινή σεζόν μετά την πρεμιέρα)».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης