Εγώ τον πρωθυπουργό μου τον θέλω πηδηκταρά. Γυναικά. Όχι μόνον δεν με ενοχλεί που κερατώνει την ερίτιμο σύζυγο, αλλά το γουστάρω που έχει μέσα του την πηγή της ζωής, της δράσης κι αυτό φαίνεται όταν του αρέσει το φουστάνι.

Συζητάμε αυτή την ιστορία που παίζει σήμερα σʼ όλη τη γη, την κρυφή ερωτική σχέση του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ με ένα ξανθό τεφαρίκι να την πιεις στο ποτήρι. Την 41χρονη ηθοποιό τάδε. Μια στιγμή. Όταν είχε βρωμίσει πια η σχέση του ακόμα παντρεμένου πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου με την κυρία Δήμητρα Λιάνη και ο αποδυτηριάκιας συμπορευότανε δημόσια μʼ αυτή τη θέση. Ότι ο πολιτικός άνδρας είναι κι αυτός, γιατί όχι λοιπόν να μην ξενοπηδάει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα η θέση μου είναι διαφορετική. Δηλαδή; Εγώ τον πρωθυπουργό μου τον θέλω έντιμο, ικανό και παραγωγικό. Αν είναι τέτοιος δεν μʼ ενδιαφέρει ποια είναι η σχέση του στο θέμα σεξ. Αν, δηλαδή, είναι γυναικάς ή μισογύνης. Τι θέλω να πω;

Δεν σημαίνει ότι είναι άριστος πρωθυπουργός κάποιος μόνον επειδή του αρέσουν οι γυναίκες. Ούτε θα μηδενίσω την αποτελεσματικότητα ενός πολιτικού επειδή είναι μονογαμικός.

Ο Φρανσουά Ολάντ έχει προτίμηση στις σαραντάρες, γράφει και αναλύει ο apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης