Του Μπάμπη Παπαφιλιππάκη

Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου πάλεψε μέχρις εσχάτων απέναντι στη Σλοβενία για τη νίκη, η οποία θα της χάριζε την άνοδο στη League B του Nations League, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσπάθειά της απέναντι στο συγκρότημα του Κεκ δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Έτσι η λευκή ισοπαλία (0-0) βρήκε τους Σλοβένους να πανηγυρίζουν την άνοδο, την ώρα που η ομάδα μας έχανε το δικαίωμα για μια δεύτερη ευκαιρία, όσον αφορά στην πρόκριση στο Μουντιάλ του 2022, σε περίπτωση που δεν έρθει μέσω των προκριματικών.

Η κατάληψη της δεύτερης θέσης μόνο ως αποτυχία μπορεί να εκληφθεί για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στο οποίο έλειψε το γκολ στην αναμέτρηση της Ριζούπολης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου, Νίκος Φλέκκας, μιλώντας στο zougla.gr αναγνώρισε τη μαχητικότητα που επέδειξε η ομάδα μας απέναντι στους Σλοβένους, ενώ στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα της «γαλανόλευκης» να σκοράρει.

Παράλληλα επέρριψε ευθύνες για την απώλεια της πρωτιάς στον ομοσπονδιακό μας προπονητή, Τζον Φαν΄τ Σιπ, κάνοντας λόγο για λάθη στις επιλογές του όσον αφορά στον καταρτισμό της ενδεκάδας στα πρώτα παιχνίδια της ομάδας μας στον όμιλο.

«Πληρώσαμε εμμονές, όπως το ότι “δεν σε βάζω να παίξεις γιατί δεν παίζεις βασικός στην ομάδα σου”» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου, αναφερόμενος στον Φορτούνη, τονίζοντας παράλληλα: «Δεν μπορείς να παίζεις με το Κόσοβο, να ρίχνεις στο ματς στο 70’ τον Φορτούνη και να αγωνίζεσαι σε αυτό το ματς με δύο αμυντικά χαφ».

Μεταξύ άλλων στάθηκε στην αναγκαιότητα η Εθνική μας ομάδα να αποκτήσει έναν κορμό παικτών, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα του Σιόβα όπως και σε αυτό των Μανωλά-Παπασταθόπουλου, τονίζοντας ότι οι δύο παίκτες δεν ειδοποιήθηκαν ποτέ, ούτε από τον Φαν΄τ Σιπ ούτε και από την ΕΠΟ, και ότι δεν υπολογίζονται.

Ακούστε τις δηλώσεις του Νίκου Φλέκκα στο zougla.gr:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης