Το ενδεχόμενο, η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας να ταξιδέψει στην Ελβετία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει Μουντιάλ, με 25 παίκτες, εξετάζει ο Ότο Ρεχάγκελ με τους συνεργάτες του.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός προπονητής θέλει να έχει στην προετοιμασία ακριβώς 23 παίκτες, αφού δεν θέλει να υποβάλει έναν παίκτη στη διαδικασία της σκληρής προπόνησης και στη συνέχεια να του ανακοινώσει πως δεν τον υπολογίζει για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετη άποψη έχουν οι Γιάννης Τοπαλίδης και Τάκης Φύσσας, οι οποίοι τονίζουν πως καλό θα ήταν στο ρόστερ της προετοιμασίας να είναι 24 ή 25 άτομα, για να μην υπάρξει πρόβλημα σε περίπτωση τραυματισμού.

Εν τω μεταξύ, η Κροατία σκέφτεται να αλλάξει έδρα για το παιχνίδι με την Ελλάδα, στο πλαίσιο προκριματικής φάσης του Euro 2012. Από το γήπεδο «Μάξιμιρ» του Ζάγκρεμπ, ένα γήπεδο που χρησιμοποιεί κατά κόρον, η ομοσπονδία τώρα σκέφτεται να γίνει ο αγώνας στο Σπλιτ.

Εκεί διεξήχθησαν τα φιλικά της εθνικής Κροατίας με την Ολλανδία (το 2008), τη Βραζιλία (το 2005) και τη Γερμανία (το 2004).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης