Σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Sebastien Puygrenier ήρθε ο Παναθηναϊκός. Ο Κώστας Αντωνίου συναντήθηκε σήμερα στο Παρίσι με τον μάνατζερ του Γάλλου οπισθοφύλακα, Michael Manuello, και συμφώνησε μαζί του για τη μεταγραφή του εκπροσώπου του από τη Zenith στο «τριφύλλι», έναντι του ποσού των 1,1 εκατομμύρια ευρώ.

Εντούτοις, όπως διαμήνυσε στον διευθυντή ποδοσφαίρου των «πρασίνων»,  ο εκπρόσωπος του 27χρονου οπισθοφύλακα, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα, όταν ο παίκτης θα μιλήσει με τη Ρωσική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τον Κώστα Κατσουράνη, παρά τα εμπόδια που θέτει η Benfica για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στο «τριφύλλι»,  η ελληνική ομάδα φαίνεται διατεθειμένη να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, προκειμένου να κάνει δικό της τον διεθνή μέσο.

Συγκεκριμένα οι «Αετοί της Λισσαβόνας» αξιώνουν 400.000 ευρώ παραπάνω, από όσα δίνει ο Παναθηναϊκός, πόσο που όμως, όπως όλα δείχνουν, δεν θα σταθεί εμπόδιο στην απόκτηση του «Κατσούρ», καθώς έπειτα από τις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν, η χρυσή τομή αναμένεται να βρεθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης