Ενώπιον του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα βρέθηκε σήμερα η πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός και απολογήθηκε για την συμπεριφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς και για την ανακοίνωση που είχε εκδώσει η Θύρα 7.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων» κατέθεσαν τρεις μάρτυρες,  οι κύριοι Γιάννης Τσιρώνης (υπεύθυνος ασφαλείας), Νίκος Καραχάλιος (αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη και Γιάννης Γιαννόπουλος (υπεύθυνος Τύπου).

Kατά την απολογία τους οι Πειραιώτες υποστήριξαν ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν αυτός που προκάλεσε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια με τη συμπεριφορά του, ενώ ζήτησαν κα πήραν προθεσμία μέχρι την επόμενη Παρασκευή, ώστε να καταθέσουν υπομνήματα, σχετικά με τα όσα είχε δηλώσει ο Βαγγέλης για τα επεισόδια μετά την λήξη του ντέρμπι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πρώτος από πλευράς Ολυμπιακού μίλησε ο Γιάννης Τσιρώνης.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας των Πειραιωτών, αναφορικά με τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια μετά την λήξη της αναμέτρησης, ισχυρίστηκε ότι οι Νίνης, Λέτο, Σισέ και Τζόρβας κατέβηκαν από το πούλμαν του Παναθηναϊκού και πήγαν στα αποδυτήρια για να μιλήσουν με τον Τοροσίδη, όπου και προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί οι συμπαίκτες τους Κώστας Κατσουράνης και Γιώργος Καραγκούνης τους κάλεσαν να φύγουν Οι δύο Έλληνες διεθνής μίλησαν με τον Μαρινάκη και αποχώρησαν.

Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο Νίκος Καραχάλιος, ο οποίος δήλωσε πως ήταν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού βρισκόταν στην σουίτα μαζί με τον πρόεδρο των Πειραιωτών και όταν ο Μαρινάκης πήγε να χαιρετίσει τον Σισέ, ο Γάλλος αντέδρασε και άρχισε να τον βρίζει. Από εκείνο το σημείο και μετά υπήρχε ένας έντονος διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών.

Τελευταίος μίλησε ο δικηγόρος της ομάδας,  Γιαννίκος και παρέδωσε ένα απόσπασμα από την εφημερίδα «Άποψη» όπου η γυναίκα του Σίσε αναφέρει στο Twitter ότι ο Γάλλος θα κάνει κάτι το οποίο η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη να το δεχτεί, αναφερόμενη στην περιβόητη φούστα.

Παράλληλα τόνισε ότι με την συμπεριφορά του ο επιθετικός του Παναθηναϊκού προκαλεί και όπως τόνισε ο έτερος νομικός εκπρόσωπος της ομάδας, Βούλτσης είπε ότι αν ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει, τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί.

Τέλος, ο Υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ, Γιάννης Γιαννόπουλος, μιλώντας για την ανακοίνωση της Θύρας 7, επεσήμενε ότι ο συγκεκριμένος σύνδεσμος μπορεί να είναι δεμένος συναισθηματικά με τον Ολυμπιακό, ωστόσο  δεν εκφράζει την επίσημη θέση των «ερυθρόλευκων».

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ σχετικά με τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός για δυσφήμιση του αθλήματος θα βγει σε 15 ημέρες.

 Φωτό: Actionimages

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης