«Πρόκληση για μένα ο Κολοσσός Ρόδου»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011, 18:50
«Πρόκληση για μένα ο Κολοσσός Ρόδου»
Για τους λόγους, που τον οδήγησαν να αποδεχτεί την πρόταση του Κολοσσού Ρόδου, μίλησε ο Γιώργος Καλαϊτζής στην ιστοσελίδα των «θαλασσί».

«Θεωρώ ότι φέτος είναι μία μεταβατική χρονιά για το ελληνικό μπάσκετ, με βάση τα όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας. Αποφάσισα φέτος να έρθω στον Κολοσσό, γιατί θέλω να παίξω καλό μπάσκετ και να βοηθήσω την ομάδα μου, να πετύχει τους στόχους της.

Την τελευταία χρονιά δεν πέρασα καλά στην προηγούμενη ομάδα μου και πήρα την απόφαση να έρθω στον Κολοσσό, όπου ξέρω καλά τους ανθρώπους και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Θέλω τα υπόλοιπα χρόνια της μπασκετικής μου καριέρας να είναι καλά και αυτός ήταν ένας από τους λόγους για να έρθω στον Κολοσσό. Από την πρώτη στιγμή ο κόουτς αλλά και οι άνθρωποι της διοίκησης είδαν με θετικό μάτι τον ερχομό μου στη Ρόδο και αποδέχθηκα την πρόσκληση, θεωρώντας ότι η παρουσία μου στην ομάδα είναι μία πρόκληση για μένα,» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καλαϊτζής.

Αναφορικά με τους στόχους του Κολοσσού ο έμπειρος γκαρντ ανέφερε: «Είμαι στη Ρόδο για να βοηθήσω τον Κολοσσό να πετύχει τους στόχους του, που είναι διαφορετικοί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Στην ομάδα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, ο προπονητής και οι παίκτες. Το μόνο που ζητάω είναι να είμαι καλά στην υγεία μου και οι προσωπικοί μου στόχοι είναι εναρμονίζονται με την ομάδα. Θέλουμε όλοι να μείνει γρήγορα ο Κολοσσός στην Α1 και από κει και πέρα ότι καλύτερο πετύχει θα είναι καλοδεχούμενο».

Εν συνεχεία ο Καλαϊτζής τόνισε ότι: «Δεν έχει συμπληρωθεί ακόμη το ρόστερ. Περιμένουμε τον Μάρκους Χάτεν για να είμαστε όλοι μαζί. Ο προπονητής έχει δύσκολο έργο, γιατί ουσιαστικά πρέπει να μοντάρει μία νέα ομάδα από την αρχή. Τα υπόλοιπα παιδιά και εγώ είμαστε πολύ λίγες μέρες μαζί, κι έτσι δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πότε θα είμαστε έτοιμοι. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από τον Ίκαρο Καλλιθέας στο Κύπελλο Ελλάδας: «Για μας ήταν μία πρώτη γνωριμία η αναμέτρηση αυτή, από την άποψη ότι τα περισσότερα παιδιά είμαστε λίγες μέρες στο νησί. Ουσιαστικά ήταν ένα δυνατό φιλικό, μία δυνατή προπόνηση. Σταθήκαμε άτυχοι όσον αφορά το αποτέλεσμα και στην κανονική περίοδο και στην παράταση. Το κύπελλο το εκμεταλλεύονται οι ομάδες για να παίζουν παραπάνω δυνατά παιχνίδια, αφού όλοι ξέρουμε ότι στον τελικό θα βρεθούν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011, 20:12