Το έμβλημα της Προοδευτικής είναι ο Φοίνικας, ένα πουλί που συμβολίζει τη δύναμη του ανθρώπου να αναγεννιέται από τις δυσκολίες του και να γίνεται ακόμα πιο δυνατός.

Στην αναμέτρηση λοιπόν με την ομάδα του Κορυδαλλού έμελλε να… αναγεννηθούν δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, που δεν είχαν προσφέρει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για τους Φορναρόλι και Πάπε Σό, που ήταν τα πραγματικά… κέρδη του «τριφυλλιού» στη νίκη με 4-0 επί της «Πρόο», αποτέλεσμα που ουσιαστικά στέλνει την ομάδα του Χουάν Ρότσα στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (σ.σ.: οι αγώνες σε αυτήν τη φάση είναι διπλοί).

Ο Ουρουγουανός στράικερ, ο οποίος δεν είχε «ματώσει» ούτε μία φορά τα αντίπαλα δίχτυα μέχρι το σημερινό ματς, σκόραρε δις απέναντι στους «βυσσινί», γεγονός που θα αναμφίβολα θα τον ανεβάσει ψυχολογικά.

Από την άλλη ο Σενεγαλέζος αμυντικός, που δεν είχε αγωνιστεί σε επίσημο ματς της ομάδας του, λόγω συνεχών τραυματισμών, στο ντεμπούτο του (μπήκε στο ματς στο 64′) με τη φανέλα του «τριφυλλιού», όχι μόνο είχε πολύ καλή παρουσία, αλλά πέτυχε μάλιστα το τέταρτο γκολ των «πράσινων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημερινό ματς οι παίκτες των δύο ομάδων κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να παίξουν ποδόσφαιρο, σε ένα γήπεδο που περισσότερο με… πισίνα έμοιαζε, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης.

Μάλιστα η αναμέτρηση διεκόπη για περίπου μισή ώρα στο 74ο λεπτό, καθώς ήταν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο. Πάντως επιστρατεύτηκαν ένα ειδικό τρακτέρ και κάμποσες σκούπες, που βελτίωσαν κάπως την εικόνα του γηπέδου, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί το ματς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 44′ με ένα ασύλληπτο σουτ του Φορναρόλι, ενώ δύο λεπτά αργότερα έκαναν το 2-0 με τον Χριστοδουλόπουλο, με αποτέλεσμα η… σεμνή τελετή να λάβει τέλος από το πρώτο μέρος.

Στο 62ο λεπτό ο Ουρουγουνός στράικερ «χτύπησε» για δεύτερη φορά στο ματς, κάνοντας το 3-0, ενώ ο Πάπε Σό στο 83′ έβαλε το.. κερασάκι στην «τούρτα» για τον Παναθηναϊκό, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο αποψινό ματς ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού έκαναν οι Χρήστος Δώνης και Κώστας Αποστολόπουλος. Ο πρώτος αντικατέστησε τον Χριστοδουλόπουλο στο 84′ ενώ ο δεύτερος πέρασε στο ματς στο 86′ στη θέση του Φορναρόλι και μάλιστα στις καθυστερήσεις του αγώνα, είχε σουτ στο δοκάρι.

Κίτρινες: Κακάρας, Βασιλάκος, Παναγιωτόπουλος

Παναθηναϊκός (Χουάν Ρότσα): Κοτσόλης, Μαρίνος, Χουχούμης, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Βιτόλο (64΄ Πάπε Σο), Φουρλάνος, Χριστοδουλόπουλος (80΄ Δώνης), Φορναρόλι (84΄ Αποστολόπουλος), Μπαρμπαρούσης, Πετρόπουλος.

Προοδευτική (Αντώνης Καλαμάκης): Μουκέας, Κολιός, Παπανικόλας, Κουσούρης, Κακαράς, Λάζουρας (66΄ Χόρτσας), Μακαρονάς, Λέκκας (30΄ Επιτροπάκης), Αργυρίου, Παναγιωτόπουλος, Βασιλάκος (70΄ Γρίβας).

Διαβάστε επίσης:

Διεκόπη για μισή ώρα λόγω βροχής το ΠΑΟ-Προοδευτική
,
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012, 20:11

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης