Υπό το βλέμμα 50 φιλάθλων της ΑΕΚ, οι οποίοι με συνθήματα, καπνογόνα και τύμπανα έδωσαν άρωμα… αγώνα, προπονήθηκε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Αχαρνών «Μπάμπης Χολίδης».

Οι «κιτρινόμαυροι» που ιδρύθηκαν το 2005 και πέρσι κατάφεραν να κατακτήσουν το πρώτο κύπελλο της ιστορίας τους εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αχαρνών, κ. Αθανασιάδη, και τον υπεύθυνο του κλειστού γυμναστηρίου, κ. Γιώργο Ηλιάδη, οι οποίοι έδωσαν το κλειστό, για να μπορέσει η ΑΕΚ να συνεχίσει την προετοιμασία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ αναφέρει:

«Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι και φέτος έτοιμος να κάνει τη διαφορά. Καυτή ατμόσφαιρα στην πρώτη προπόνηση του χάντμπολ στο κλειστό του Μενιδίου
Την περυσινή χρονιά ήταν η βασική αιτία που το τμήμα έφτασε στην κορυφή, κατακτώντας το πρώτο τίτλο της βραχύβιας ιστορίας του (ιδρύθηκε το 2005), το Κύπελλο Ελλάδος. Μολονότι από τον περασμένη Δεκέμβρη το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ είχε μείνει χωρίς γήπεδο κι ήταν αναγκασμένο να σκαρφιστεί κάθε απίθανο τρόπο να κάνει προπόνηση, η αφοσίωση και η αγάπη του κόσμου, που αγκάλιασε την προσπάθεια των παιδιών και της Τεχνικής Ηγεσίας, ήταν αυτή που έδωσε τη δύναμη στην ομάδα να φτάσει μέχρι τη διάκριση. Και το έργο αναμένεται να έχει και φέτος συνέχεια, μιας και το άθλημα έχει μπει στην καρδιά των κιτρινόμαυρων οπαδών και το απέδειξαν από την πρώτη κιόλας προπόνηση σε κλειστό γυμναστήριο- το μοναδικό που άνοιξε τις πόρτες του στην ομάδα, αυτό του Μενιδίου.

Πενήντα περίπου οπαδοί της Ένωσης, επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στους παίκτες και το τεχνικό τιμ της Ένωσης, στέλνοντας το μήνυμα ότι ακόμα κι αν η ομάδα δεν καταφέρει να αγωνιστεί σε ένα κανονικό (κι όχι με «μπαλώματα» στο τάραφλεξ κι επικίνδυνο για την υγεία παικτών κι οπαδών) γήπεδο, όπως η αίθουσα «Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, οι φίλαθλοί της θα είναι για ακόμα μία φορά στο πλευρό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με καπνογόνα, συνθήματα και με τη συνοδεία των απαραίτητων τυμπάνων, οι οπαδοί της Ένωσης, φρόντισαν να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα γηπέδου κι έδωσαν στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ μια γεύση από την κερκίδα που θα έχουν κάθε αγωνιστική.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αχαρνών κ. Αθανασιάδη και τον υπεύθυνο του κλειστού γυμναστηρίου «ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΟΛΙΔΗΣ» κ. Γιώργο Ηλιάδη, γιατί αποτελούν φωτεινή εξαίρεση στο ζοφερό κανόνα που θέλει το Σωματείο μας και ειδικά το τμήμα handball να βρίσκει όλες τις πόρτες κλειστές σε οποιαδήποτε είδους αθλητική εγκατάσταση στην Αττική. Η προθυμία τους και η διάθεση τους να μας φιλοξενήσουν μας έδωσε στέγη έστω και την τελευταία στιγμή για να μπορέσει να συνεχίσει την προετοιμασία του το τμήμα handball του Σωματείου μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης