Προπονητής στον Ερμή Λαγκαδά ο Γιώργος Σιγάλας

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2009, 15:40
Προπονητής στον Ερμή Λαγκαδά ο Γιώργος Σιγάλας

Από τον Ερμή Λαγκαδά θα αρχίσει η προπονητική καριέρα του Γιώργου Σιγάλα, καθώς ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία μπάσκετ.

«Ο Ερμής Λαγκαδά ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον Γιώργο Σιγάλα. Ο Γιώργος Σιγάλας είναι από σήμερα ο νέος προπονητής του συλλόγου.

Η συμφωνία επήλθε μετά τη χθεσινή παρουσία του Σιγάλα στο Λαγκαδά και ύστερα από πολύωρες επαφές με τη διοίκηση του συλλόγου τα χέρια δόθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Από σήμερα κιόλας ξεκινάει ο προγραμματισμός της ομάδας, ενώ η πρώτη προπόνηση του νέου προπονητή θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί και το τεχνικό επιτελείο που θα έχει δίπλα του ο Γιώργος Σιγάλας σύμφωνα πάντα με τις εισηγήσεις του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επαφές με τον Γιώργο Σιγάλα είχαν ξεκινήσει από πέρσι και μετά την παρουσία του στον πάγκο της Εθνικής Νέων, ωστόσο η επίσκεψή του στην Αμερική και η παρουσία του στις προπονήσεις ομάδων του NCAA και του ΝΒΑ ήταν η αιτία που δεν είχε επέλθει συνεργασία», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2009, 15:40