Αρνητική απάντηση θα λάβει, όπως όλα δείχνουν, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την ΕΠΟ, αναφορικά με το θέμα της αδειοδότησης του συλλόγου.

Οι άνθρωποι των «πράσινων» βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της Ομοσπονδίας και παρέδωσαν τον φάκελό στην αρμόδια επιτροπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο φάκελος του «τριφυλλιού» είναι μεν πλήρης σε ό,τι έχει να κάνει με το διοικητικό, το ασφαλιστικό, την εφορία και τις υποδομές, ενώ κατατέθηκε και το απαραίτητο πλάνο βιωσιμότητας για τη νέα σεζόν.

Εντούτοις, το μεγάλο «αγκάθι, το οποίο, όπως δείχνουν θα στερήσει από τους πράσινους το «OK», είναι το θέμα των οφειλών που υπάρχουν σε παίκτες και ομάδες ως τις 31 Δεκεμβρίου του 2011, οι οποίες φτάνουν τα 4,2 εκατομμύρια ευρώ και είναι ανεξόφλητες.

Η Επιτροπή Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα εξετάσει τις επόμενες μέρες τον φάκελο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και θα ανακοινώσει την απόφασή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, όπως προαναφέραμε, η απάντηση που θα δοθεί στο «τριφύλλι» θα είναι αρνητική και έτσι ο σύλλογος θα υποχρεωθεί να προσφύγει στο δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης με την ελπίδα να έχει συμπληρώσει τα στοιχεία που απαιτούνται για να πάρει την άδεια της επόμενης περιόδου.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης