Κάθε άλλο παρά «βελούδινο» θα είναι όπως όλα δείχνουν το «διαζύγιο» ανάμεσα στον Σάββα Κωφίδη και την Πάφο.

Οι διοικούντες τον κυπριακό σύλλογο αποφάσισαν μετά την συντριβή με 4-0 από την Δόξα Κατοκωπιάς να δείξουν την πόρτα της εξόδου στον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος όμως είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε προσφυγή και ήδη επικοινώνησε με τον δικηγόρο του για να κινήσει τις διαδικασίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ιθύνοντες της κυπριακής ομάδας έθεσαν σε 15νθήμερη υποχρεωτική άδεια τον Κωφίδη, αφού δεν προέκυψε καμιά συμφωνία για συναινετική διακοπή της συνεργασίας.

Αυτή η κίνηση ωστόσο εξόργισε τον Σάββα Κωφίδη, ο οποίος δήλωσε: «Τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο δεν έχω ακούσει αυτό το πράγμα, να δίνεται αναγκαστική άδεια σε ένα προπονητή σε μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα του. Εγώ δεν την ήθελα, αλλά ο πρόεδρος επέμενε. Δεν είχαν το θάρρος να με απολύσουν, όμως, αυτό που έκαναν είναι ανήθικο, γι΄αυτό λένε περί άδειας. Συνεννοήθηκα με τον δικηγόρο μου και αποφασίσαμε πως θα προβούμε σε προσφυγή».

Σύμφωνα με τις προερχόμενες από την Κύπρο πληροφορίες, οι μηνιαίες απολαβές του προπονητή της Πάφου είναι 9.000 ευρώ, ενώ το συμβόλαιο που υπέγραψε είχε διάρκεια 18 μηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης