«Προσπαθεί μόνος του ο Βγενόπουλος»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011, 18:12
«Προσπαθεί μόνος του ο Βγενόπουλος»

Στο πλευρό του Ανδρέα Βγενόπουλου τάχθηκε με γραπτή του δήλωση ο πρώην μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Ξυλάς, τονίζοντας για τον «Mr MIG» ότι «προσπαθεί μόνος του, προς το παρόν, για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού».

Ο κ. Ξυλάς, μιλώντας για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, εξέφρασε παράλληλα την πεποίθηση ότι «με τη στάση του δεν συνεισφέρει, ώστε να βρεθεί μια αξιοπρεπής διάδοχη κατάσταση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Ξυλά:

«Παρακολουθώ εδώ και λίγες εβδομάδες την προσπάθεια που κάνει ο κ. Α. Βγενόπουλος, μόνος του προς το παρόν, για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού, και θλίβομαι, διότι αντιλαμβάνομαι τον επικοινωνιακό πόλεμο που υφίσταται.

Επειδή θέλω να είμαι όσο μπορώ αντικειμενικός και δίκαιος, θεωρώ ότι ο κ. Βαρδινογιάννης με τη στάση που τηρεί στο θέμα της ΓΗΠΕΛ δεν συνεισφέρει ώστε να βρεθεί μια αξιοπρεπής διάδοχη κατάσταση, κάτι που χρειάζεται η ομάδα μας σήμερα περισσότερο από ποτέ.

Παρότι έχω αποχωρήσει από τα κοινά του Παναθηναϊκού, λόγω της νοσηρής κατάστασης που επικρατεί και στα εσωτερικά μας αλλά και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, αισθάνομαι υποχρεωμένος να επιτρέψω στον κ. Βγενόπουλο, εφόσον το κρίνει σκόπιμο για το καλό του Παναθηναϊκού μας, να δώσει στη δημοσιότητα επιστολές που αντάλλαξα με τον κ. Βαρδινογιάννη για το θέμα της ΓΗΠΕΛ με την ιδιότητά μου ως μέλους του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Η πρωτοβουλία αυτή, ίσως, δώσει και μία απάντηση στον γνωστό λιβελλογράφο του περιβάλλοντος του κ. Βαρδινογιάννη (παρότι ο ίδιος ο ΙΒΒ τον έχει αποκηρύξει δημοσίως και ιδιωτικώς), μια και ενέπλεξε το όνομά μου και τη στάση μου σε σχέση με την ΓΗΠΕΛ σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και να εκτιμήσει όπως νομίζει τη σημερινή μου πρωτοβουλία, την οποία πήρα, γνωρίζοντας ότι κινδυνεύω να τοποθετηθώ κι εγώ στο κέντρο της λάσπης».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011, 18:51