Προσπάθησαν να κάψουν το γήπεδο του Αίαντα

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 15 Μαρτίου 2009, 19:36
Προσπάθησαν να κάψουν το γήπεδο του Αίαντα

Τα περίεργα περιστατικά στη Γ’ Εθνική συνεχίζονται… Άγνωστοι το πρωί της Κυριακής παραβίασαν την πόρτα του γηπέδου του Περάματος, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να κάψουν τον πλαστικό χλοοτάπητα του γηπέδου. Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν και εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους έχοντας καταστρέψει πέντε τετραγωνικά του αγωνιστικού χώρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι άγνωστοι είχαν κάψει τα δοκάρια του γηπέδου της Ηλιούπολης.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αίαντας αναφέρει:

«Τις πρωινές ώρες, σήμερα Κυριακή 15/3/2009, άγνωστοι παραβίασαν την κεντρική θύρα του Δημοτικού Γηπέδου Περάματος και εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου με φορτηγό αυτοκίνητο και προσπάθησαν να κάψουν τον πλαστικό χλοοτάπητα. Δεν τα κατάφεραν και η φωτιά περιορίσθηκε σε μικρή έκταση 5 τετραγωνικών μέτρων στον πλαστικό χλοοτάπητα στην εστία της νότιας πλευράς του γηπέδου.

Ενημερώθηκε άμεσα η Διοργανώτρια αρχή. Ξεκίνησαν άμεσα εργασίες αποκατάστασης της μικρής ζημιάς από ανθρώπους της Π.Α.Ε. ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και ο προγραμματισμένος για σήμερα αγώνας πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ΠΑΕ ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΠΑΕ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ θα διεξαχθεί κανονικά».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 15 Μαρτίου 2009, 19:36