«Προσπαθούμε για να υπάρξει Ανάσταση»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012, 12:28
«Προσπαθούμε για να υπάρξει Ανάσταση»
Απαισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος, σχετικά με το μέλλον της «Ένωσης». Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM», ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ ΑΕΚ τόνισε:

«Προσπαθούμε για να υπάρξει Ανάσταση και για την ΑΕΚ, αλλά, όσο περνούν οι ημέρες, αυτό γίνεται και δυσκολότερο. Ακόμη δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες για να βρεθούν χρήματα. Έχουμε επαφές και με τον Νίκο Νοτιά, αλλά δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Μάλιστα, πριν από το Πάσχα στείλαμε e-mail σε όλους τους μετόχους και ζητούσαμε βοήθεια. Όμως, από όλους πήραμε αρνητικές απαντήσεις, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις, αλλά, όσο περνάνε οι ημέρες, είναι όλα δυσκολότερα. Πλέον οι προθεσμίες για την αδειοδότηση από την UEFA έχουν λήξει. Όσα χρήματα και να βρεθούν, δεν πάει να πει ότι θα υπάρξει μια λύση του προβλήματος της αδειοδότησης. Αυτή τη στιγμή εμείς προσπαθούμε να κλείνουμε τρύπες του παρελθόντος. Κοιτάζουμε να έχουμε χρήματα για να καλύψουμε τις ανάγκες της ομάδας. Όμως, το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε να καλύψουμε τις απαιτήσεις της εφορίας, οι οποίες είναι τεράστιες και φυσικά με έσοδα που δεν υπάρχουν».

Όσον αφορά στις κινήσεις του Ντέμη Νικολαΐδη, προς την ίδια κατεύθυνση, ο κ. Δημητρέλος σχολίασε: «Δεν έχω κάποια ενημέρωση για την επιθυμία ή την προσπάθεια που κάνει ο Ντέμης. Μακάρι να βρει κάποιες λύσεις και να προχωρήσει. Πιστεύω ότι μέσα σε 3-4 ημέρες θα λυθεί το πρόβλημα, εφόσον υπάρξει επιθυμία από τον Ντέμη ή οποιοδήποτε άλλον να βοηθήσει. Εάν δεν εμφανιστεί κάποιος, όμως, το πρόβλημα θα είναι τεράστιο μετά από τις 25 του μήνα. Βγαίνω στον ‘’αέρα’’, όποτε το ζητάτε, γιατί θέλω να ξέρει πάντα ο κόσμος της ομάδας τι ακριβώς συμβαίνει στην ομάδα. Καταλαβαίνω τους οπαδούς απόλυτα. Κι εγώ είμαι απογοητευμένος, αλλά προσπαθώ να βρω μια λύση».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012, 13:04