Με χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ τιμωρήθηκε η ομάδα μπάσκετ του Περιστερίου, για τα όσα διαδραματίστηκαν στην εντός έδρας αναμέτρηση της με τον ΑΓΟ Ρεθύμνου.

Παράλληλα έγγραφη σύσταση από τον Αθλητικό Δικαστή έγινε στον άσο του Αμαρουσίου, Γιάννη Γκαγκαλούδη για τα όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

80/22-12-2011 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
1) Απαλλάσσει την Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΕ από τις διατάξεις του άρθρου 37 περί μη καταβολής των αμοιβών στους διαιτητές του αγώνα, παράπτωμα κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 17-12-2011 και 2) Επιβάλλει στην Γ.Σ.
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΕ για παραπτώματα που δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας και σε καμία περίπτωση δεν είναι δυσφημιστικά για το άθλημα χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ΕΥΡΩ, για τον ως άνω αγώνα.

81/22-12-2011 ΜΑΡΟΥΣΙ

Επιβάλλει στον καλαθοσφαιριστή της Γ.Σ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΑΕ κ. Ιωάννη Γκαγκαλούδη για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας και σε καμία περίπτωση δεν είναι δυσφημιστικό για το άθλημα ποινή έγγραφης σύστασης με παράλληλη ανακοίνωση στο Τύπο.

Διαβάστε επίσης:

Νέο πρόστιμο στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ,
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011, 17:48

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης