Πρόταση για την αποφυλάκιση του Γιώργου Τσακογιάννη, με εγγύηση ύψους 350.000 ευρώ κατέθεσε ο αρμόδιος Εισαγγελέας στον ανακριτή, για την υπόθεση των στημένων αγώνων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης βρίσκεται από τον Ιούνιο του 2011 στη φυλακή, καθώς ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στο συγκεκριμένο σκάνδαλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι ούτως ή άλλως ο Τσακογιάννης θα μπορέσει να αποφυλακιστεί και να περιμένει την τακτική δικάσιμο σε δύο μήνες, καθώς τότε θα έχει παρέλθει το 18μηνο.

Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε ο δικηγόρος του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Ηλιούπολης, Γιάννης Μαρκουλάκος στον ΣΚΑΙ, υποστηρίζοντας: «Η χρηματική εγγύηση που προτείνει ο εισαγγελέας για την αποφυλάκιση του Τσακογιάννη είναι ασυνήθιστα υψηλή και ελπίζουμε να μην συμφωνήσει ο κύριος ανακριτής. Ο πελάτης μου δεν έκανε κάτι που να έχει ίδιον όφελος.

Άλλωστε η ομάδα του δεν περιλαμβάνονταν στο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Άλλο να κάνεις χάρες στο ποδόσφαιρο και άλλο πράγμα είναι να σε ωφελήσει οικονομικά ένα αποτέλεσμα. Για να καταλάβετε ότι ο εντολέας μου δεν κέρδισε κάτι, έχει απλήρωτο δάνειο 522.000 ευρώ στη Eurobank».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης