Ο Φαμπιάν Βάργκας αναδείχθηκε MVP του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, ωστόσο, όπως υπογράμμισε στις δηλώσεις του, δεν το ευχαριστήθηκε, αφού δεν συνοδεύτηκε από νίκη της ομάδας του.

Παράλληλα, ο Κολομβιανός μέσος μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η «Ένωση», επαναλαμβάνοντας την αδυναμία του να… συλλάβει τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σας ευχαριστώ όλους που με ψηφίζετε ως τον πολυτιμότερο παίκτη. Δεν μπορώ, όμως, να ευχαριστηθώ το βραβείο μου, γιατί θα ήθελα να συνοδεύεται από νίκη της ομάδας μου. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Άρη» ανέφερε αρχικά ο Βάργκας.

Αφού παραδέχθηκε, λοιπόν, στη συνέχεια ότι «δεν είναι εύκολο να προπονείσαι και να αγωνίζεσαι κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες», υπογράμμισε ότι «είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Καταλήγοντας, ο Κολομβιανός μέσος ανέφερε: «Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα είναι δεμένη, οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες και γι’ αυτό πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Δεν μετανιώνω που ήρθα στην ΑΕΚ. Είμαι επαγγελματίας και θέλω να ανταμείβομαι γι’ αυτό, αλλά θα συνεχίσω να προσπαθώ και να αγωνίζομαι έως το τέλος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης