Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ πανηγύρισε σήμερα ο Άρης, ο οποίος επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Ο Κάμπορα στο 41΄ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Ναφτί στο 78΄ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε το ματς με επιθετικές βλέψεις και στο πρώτο δεκάλεπτο έχασε δύο ευκαιρίες να προηγηθεί. Στο 4’ ο Σερζίνιο επιχείρησε μια επικίνδυνη σέντρα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στο 9’ ο Μπράνκο σούταρε δυνατά με το δεξί, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη και απομακρύνθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άρης ανέβασε στροφές στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου και στο 41′ ο Κάμπορα έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ο Κάλβο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κόκε έκανε το γύρισμα με το δεξί πόδι μέσα στη μικρή περιοχή, και από εκεί ο Κάμπορα δεν δυσκολεύτηκε με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Στρατηλάτη και να οδηγήσει την ομάδα του στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης κυριάρχησε και στο 68’ ο Κόκε αμαρκάριστος δεν μπόρεσε να βρει το στόχο. Το τελικό 2-0 σημείωσε στο 78’ ο Ναφτί με όμορφο πλασέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες κάρτες: Μασάδο, Μπούσι, Ταραλίδης – Νέτο

Λεβαδειακός (Κίκε Ερνάντεθ):
Στρατηλάτης, Μουλόπουλος (Μπαλβορίν 82′), Χαλούλος, Μασάδο, Ζησόπουλος, Μπράνκο, Ταραλίδης, Σερτζίνιο (Μπούσι 56′), Ναπολεόνι, Μπάρκογλου, Αγκάλι.

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ):
Σηφάκης, Νέτο, Κουλουχέρης, Ρονάλντο, Ναφτί, Κάλβο (Πίτου Γκαρσία 88′), Φερνάντεζ, Κόκε (Χαβίτο 76′), Γκρασιάν, Κάμπορα (Λαμπριάκος 84′), Βανγκέλι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης