Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας έχει ο Φωστήρας. Ο «φονέας των γιγάντων» επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στην πρώτη κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων με γκολ του Κάμπα στο 33΄. Ο δεύτερος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 23 Δεκεμβρίου, ενώ η ομάδα που θα περάσει θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννινα-Πανσερραϊκός.

Μέχρι το 30’ καμία ομάδα δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρία στο γήπεδο του Ταύρου «Σπ. Γιαλαμπίδης», καθώς λόγω βροχής ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κακή κατάσταση. Στην πρώτη καλή ευκαιρία του Φωστήρα, στο 33’, ο Κάμπας με άπιαστη γυριστή κεφαλιά, που αιφνιδίασε τον Περιστερίδη, άνοιξε το σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να απαντήσει και τρία λεπτά μετά έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν, μετά από σέντρα του Κοντοχρήστου, ο Σμυρλής έστειλε τη μπάλα άουτ με το κεφάλι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κυανέρυθροι» πίεσαν το Φωστήρα, όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 47΄ η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχασε μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Καμπάνταη να απομακρύνει ο Μπότος. Στο 62΄ ο Σμυρλής επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, χωρίς να φέρει αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Στο 73΄ ο Πανιώνιος έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του, όταν, σε φάση διαρκείας στα καρέ του Μπότου, οι Κούρντι και Ντούνης απέτυχαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να κρατάει το 1-0.

Κίτρινες κάρτες:
Κάμπας, Μπουκούρης, Πεταυράκης – Κουλουχέρης

Φωστήρας (Κώστας Ψυρόπουλος):
Μπότος, Μπιλίτσης (74΄ Καλλέργης), Πεταυράκης, Νικολόπουλος, Τσώνης, Μπούμπας (85΄ Ψαρρής), Τασούλης, Κούτρος, Μπουκούρης, Δωροβίνης, Κάμπας (+90 Βαβάτσικος).

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος):
Περιστερίδης, Κούρντι, Ζυγογιάννης, Κουλουχέρης, Γιαννούλης, Μπούζας (62΄ Σάμαρης), Μενδρινός (46΄ Ρόκας), Κολοβός (46΄ Ντούνης), Σμυρλής, Καμπάνταης, Κοντοχρήστος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης