Χωρίς τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη θα αντιμετωπίσει την Γαλατάσαραϊ στην Τουρκία ο Παναθηναϊκός, στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, στην Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο του Europa League. Ο επιθετικός των «πράσινων» αποκλείστηκε από την αποστολή, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς και αναμένεται μέσα στην ημέρα να υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Παράλληλα, στο συγκεκριμένο αγώνα δεν θα παίξει ούτε ο Σεμπάστιαν Λέτο, αφού σήμερα ακολούθησε θεραπεία και ο Χενκ Τεν Κάτε αποφάσισε να τον προφυλάξει. Εκτός έμεινε και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση, ενώ στην αποστολή δε συμπεριλήφθησαν ο τραυματίας Μαχλελής, ο κρυωμένος Καρνέζης και οι Τζιόλης, Μάντζιος, Κλέιτον, οι οποίοι δεν υπολογίζονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αποστολή επιλέχθηκαν οι: Τζόρβας, Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Καντέ, Μπίαρσμιρ, Γκάμπριελ, Μαρίνος, Δάρλας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Νίνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Χριστοδουλόπουλος, Σιμάο, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Ρουκάβινα, Σισέ και Πετρόπουλος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης