Να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του τον Τζαβάντ Νεκουνάμ θα προσπαθήσει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν ένα παίκτη για το χώρο της μεσαίας γραμμής και φαίνεται πως καταλήγουν στον 30χρονο Ιρανό, αφού έδωσε τη συγκατάθεσή του για τη μετακίνηση και ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ολυμπιακός είχε κινηθεί για το Νεκουνάμ και τον προηγούμενο μήνα, όμως η μετακίνηση «ναυάγησε», στο οικονομικό σκέλος ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τον παίκτη. Όπως φαίνεται οι Πειραιώτες θα δώσουν 1.3 εκατ. ευρώ στην Οσασούνα, ενώ θα ικανοποιήσουν οικονομικά τον Νεκουνάμ, προσφέροντάς του συμβόλαιο 1.5 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, στον Βάσκο τεχνικό αρέσει και ο Νάτσο Σκόκο της ΑΕΚ. Η Ένωση για την ώρα δηλώνει πως θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Αργεντινού και όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί υπομονή, αφού η περίπτωση του αναμένεται να εξελιχθεί σε σίριαλ.

Παράλληλα, στα υπόψη είναι και ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Χετάφε Χουάν Άνχελ Αλμπίν. Για τον παίκτη θετική άποψη έχει ο Βαλβέρδε γεγονός που τον βάζει ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού.
Εν τω μεταξύ, θέμα χρόνου είναι η ολοκλήρωση των μεταγραφών των Τάσο Παπάζογλου από τον Πανσερραϊκό και Σουμπίνιο από τον Εθνικό.

Όσο για τον Γιόζι Άλτιντορ, ο Αμερικάνος επιθετικός δήλωσε πως θέλει να παραμείνει στη Βιγιαρεάλ και απέρριψε το ενδεχόμενο να μετακινηθεί στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύσκολα θα ολοκληρωθεί και το «φλερτ» με τον Ντράγκαν Μρντζα, αφού ο Σέρβος επιθετικός φαίνεται πως θα μετακομίσει στην Παρτιζάν.

«Πρότεινα στο διοικητικό συμβούλιο να παρεκκλίνουμε της φιλοσοφίας μας και να πουλήσουμε τον Μρντζα. Αυτό δεν σημαίνει πως θα πουλήσουμε όλα μας τα αστέρια στις μεγάλες ομάδες του Βελιγραδίου, αλλά η περίπτωση του Ντράγκαν είναι ιδιάζουσα, καθώς το συμβόλαιό του λήγει και θα φύγει χωρίς να πάρουμε χρήματα», είπε ο γενικός διευθυντής της Βοϊβοντίνα, Μίοντραγκ Πάντελιτς, ενώ από την πλευρά της Παρτιζάν, ο Άλμπερτ Ναντ, είπε:

«Χαιρόμαστε που η Παρτιζάν άλλαξε γνώμη και δέχεται να διαπραγματευτεί μαζί μας, αλλά θα δούμε αν θα προχωρήσουμε σε συμφωνία».

Τρέχει με… 100 ο Ρόμενταλ

Τις 100 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Δανίας θα φτάσει ο Ντένις Ρόμενταλ, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί στο φιλικό της χώρας του με την Γερμανία, που θα διεξαχθεί αύριο στην Κοπεγχάγη.

Τέλος, ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα με τη Ρόμα που θα γίνει την Παρασκευή στις 21:45 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας για την διάθεση των εισιτηρίων του φιλικού αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΟΜΑ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Παρασκευή 13 Αυγούστου και ώρα 21:45 στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί, από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης, ως εξής:

Τρίτη 10/8, από τις 10:00 έως τις 18:00.

Τετάρτη 11/8, από τις 10:00 έως τις 18:00.

Πέμπτη 12/8, από τις 10:00 έως τις 18:00.

Παρασκευή 13/8, από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15€, 25€, 35€ και 45€.

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά. Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2) εισιτήρια με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης