Προχωράει του... πρίγκιπα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011, 10:09
Προχωράει του... πρίγκιπα
Η αντιστροφή των εντυπώσεων στην υπόθεση του ενδιαφέροντος του πρίγκιπα για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται πως συνεχίζεται με σταθερή πορεία. Χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών, με τον Σαουδάραβα να είναι έτοιμος να βάλει 20 εκατομμύρια ευρώ το αργότερο μέσα στις επόμενες 15 ημέρες!

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Πετρόπουλος, πληρεξούσιος δικηγόρος του Σαουδάραβα επενδυτή, συνομίλησε με τους κ.κ. Γεωργόπουλο και Κυριακίδη που εκπροσωπούν την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη για την ενδεχόμενη… μετακίνηση των μετοχών.

Σε αυτή τη συνομιλία ο κ. Πετρόπουλος μετέφερε το επίσημο ενδιαφέρον του Σαουδάραβα να αποκτήσει τον Παναθηναϊκό και την επιθυμία του να πάρει στα χέρια του τις τύχες της ομάδας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι διαπραγματεύσεις θα κρατήσουν για τις επόμενες 15 ημέρες. Στο διάστημα αυτό θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα-λεπτομέρειες για το deal.

Όπως τι πρόκειται να γίνει με την Παιανία, ο τρόπος μεταβίβασης των μετοχών, η καταβολή στα ταμεία της ΠΑΕ των 20 εκατομμυρίων ευρώ που έχει δεσμευθεί ο πρίγκιπας και φυσικά το νομικό πλαίσιο στο οποίο θα στηριχθούν οι δύο πλευρές, για να ξεπεραστούν τα προβλήματα στη νομοθεσία, η οποία επιτρέπει σε πολίτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να πάρει στα χέρια του μετοχές ελληνικής ομάδας.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Πετρόπουλος μετέφερε στους εκπροσώπους του κ. Βαρδινογιάννη την αισιοδοξία του ότι ο πρίγκιπας θα είναι στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, κάτι που θα βοηθήσει να τρέξουν οι εξελίξεις πολύ πιο γρήγορα. Αύριο εκτιμάται ότι θα έχει έρθει και το πρωτότυπο πληρεξούσιο. Πλέον, τα περισσότερα δείχνουν τη θέληση του πρίγκιπα να επενδύσει στον Παναθηναϊκό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλα τα παραπάνω στοιχεία τα γνωρίζει ο Βαρδής Βαρδινογιάννης και φυσικά ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Τέλος, ο πρίγκιπας φέρεται διατεθειμένος άμεσα να βάλει 20 εκατομμύρια στην ομάδα, με κάποιους να κάνουν ήδη λόγο ότι στο πλάνο του είναι να υπάρξει γενναία μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο με μια μετεγγραφή τύπου… Σισέ!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011, 10:26