ΠΣΑΚ: Ελάτε να συζητήσουμε

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2009, 18:51
ΠΣΑΚ: Ελάτε να συζητήσουμε
Σε διάλογο καλεί την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τον ΕΣΑΚΕ ο ΠΣΑΚ, με ανακοίνωση που εξέδωσε. Το συνδικαλιστικό όργανο τον καλαθοσφαιριστών τονίζει, μεταξύ άλλων, στο κείμενο της πως η προειδοποιητική απεργία είχε επιτυχία, ενώ αναφέρει πως ήρθε η ώρα να γίνει ένα βήμα παραπάνω για το μπάσκετ.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

«Ελπίζουμε να ήρθε πλέον ο καιρός να λύσουμε τα προβλήματα του μπάσκετ και να το οδηγήσουμε ένα βήμα μπροστά. Με την προειδοποιητική μας απεργία, αποδείξαμε ότι είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να λύσουμε τα φλέγοντα ζητήματα και να αποκτήσουμε τα δικαιώματα που τόσα χρόνια μας στερούνε. Παρόλα αυτά η γενική απεργία δεν είναι αυτοσκοπός.

Ο σκοπός μας δεν είναι να σταματήσει το μπάσκετ (θα μείνουμε άνεργοι εξάλλου). Ο σκοπός μας είναι να μπουν επιτέλους κανόνες ώστε να μην χάνουμε κάθε χρόνο τα χρήματα μας και να διατηρούμε τα θεμελιώδη εργασιακά μας δικαιώματα.Σε αυτό το πλαίσιο, ο Π.Σ.Α.Κ καλεί όλους τους φορείς σε ΑΜΕΣΟ διάλογο για να αλλάξουν πλέον οι συνθήκες που κρατάνε στάσιμο το μπάσκετ.

Ζητάμε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τον ΕΣΑΚΕ να ξεκινήσει διαδικασία συνεχόμενων συναντήσεων κάθε εβδομάδα για την υπογραφή κοινού μνημονίου. Έτσι ώστε με την ανάληψη καθηκόντων του νέου Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού να πραγματοποιηθεί η άμεση διαδικασία νομοθέτησης. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να φτάσουμε στην 1η Ιανουαρίου ώστε να ασχοληθούμε ξανά με τα προβλήματα».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2009, 18:51