Τον Αργεντινό επιθετικό Γκαστόν Σελερίνο έχει βάλει στο μάτι ο Χουάν Ρότσα, αλλά, για να μετουσιωθεί το φλερτ σε… γάμο, θα πρέπει να συμβούν πολλά. Κατ’ αρχάς θα πρέπει να βρεθεί θέση ξένου, όπου ήδη οι «πράσινοι» αναζητούν φόρμουλα για να… χωρέσουν τον Ιάπωνα Γιοχέι Καζιγιάμα!

Κατά δεύτερο λόγο θα πρέπει να τα βρουν με την ιταλική Λιβόρνο, στην οποία ανήκει ο 26χρονος φορ, παρότι αγωνίζεται εδώ και έναν χρόνο στη Χιλή με τη φανέλα της Καλέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σελερίνο ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς, ενώ έχει αγωνιστεί σε δύο ομάδες της πατρίδας του (Σαν Μάρτιν, Ρασίνγκ), αλλά και στην ισπανική Θέλτα.

Πριν από έναν μήνα ήταν πρωταγωνιστής σ’ ένα απίστευτο επεισόδιο με τον Μαουρίσιο Βιάνα, όταν ο τερματοφύλακας των Γουόντερερς του επιτέθηκε φραστικά και ο Αργεντινός τον χτύπησε με κίνηση Κουν Φου! Ιπτάμενη κλοτσιά!

«Όποιος ήταν στη θέση μου το ίδιο θα έκανε. Μίλησε πολύ άσχημα για τη γυναίκα μου και τη μητέρα μου» είχε δηλώσει ο Σελερίνο, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από μήνυση του… θύματος και πέρασε και από δίκη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης