Νερό στον… μύλο της κόντρας της με τον ΕΣΑΚΕ έριξε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο γενικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων» Χρήστος Σταυρόπουλος, με δηλώσεις του από την Κωνσταντινούπολη, όπου βρίσκεται για τη σύσκεψη των ομάδων για το Final 4 της Ευρωλίγκας, απάντησε στα όσα ισχυρίζεται ο Βασίλης Οικονομίδης, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ψεύδεται ασύστολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο κ. Οικονομίδης δεν είναι ικανός να διοικήσει τον ΕΣΑΚΕ και το μόνο που έχω να αναφέρω για τα όσα δήλωσε είναι πως ψεύδεται ασύστολα.

Δυστυχώς γι’ αυτόν υπήρξε μάρτυρας που άκουσε όλη μας τη συζήτηση, στην οποία τον ρώτησα να μου πει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και μου απάντησε πως υπέρ του αιτήματος μας για διεξαγωγή τελικού ήταν εκτός από μας και ο Παναθηναϊκός, ενώ αρνητική ήταν η απάντηση του ΠΑΟΚ, του ΚΑΟΔ και η δική του.

Στη συνέχεια του τόνισα πως δεν είναι δυνατόν για ένα θέμα που αφορά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να αποφασίζουν άλλοι και η δική του τοποθέτηση ήταν πως αν θέλουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός να καταργήσουν τον ΕΣΑΚΕ και τις Επιτροπές, να μας το πουν. Όλα αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Σταυρόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο πλευρές έχουν οδηγηθεί στα… χαρακώματα, μετά την απόρριψη του αιτήματος των «ερυθρόλευκων» από τον ΕΣΑΚΕ, για αλλαγή του προγράμματος των τελικών της Α1.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης