Στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρέθηκε χθες ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, Τζιανπάολο Μοντάλι, ο οποίος συνομίλησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μετά το τέλος του αγώνα με την Ντόρτμουντ, ο πρώην προπονητής των «ερυθρόλευκων» στο τμήμα βόλεϊ μίλησε για τους φίλους του Ολυμπιακού και χαρακτήρισε σωστή την επιλογή του Μαρινάκη να κρατήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία.

«Ο Ολυμπιακός στην έδρα του έχει έναν παίκτη παραπάνω, τον κόσμο του, κι αυτός μπορεί να δώσει την ώθηση και να ανεβάσει ο Ολυμπιακός ποιότητα. Αυτό που πρέπει να δώσει ο Ολυμπιακός στο μέλλον είναι ελληνική ψυχή και να επενδύσει σε νεαρούς παίκτες» είπε αρχικά ο Μοντάλι και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύω ότι αυτό που μετράει τώρα στο μοντέρνο ποδόσφαιρο είναι το κουράγιο των προπονητών. Θεωρώ ότι είναι πολύ άξιος ο πρόεδρος να κρατήσει το τιμόνι του συλλόγου για πολλά χρόνια. Και το βλέπω αυτό θετικά από τον πρόεδρο την επιλογή του να κρατήσει τον Βαλβέρδε στον πάγκο. Το πρότζεκτ σίγουρα πρέπει να είναι ο προπονητής, ο οποίος θα έχει ιδέα τι ποδόσφαιρο θα παίξει η ομάδα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης