Ένα δυνατό παιχνίδι περιμένει να γίνει ο Φρανκ Ράικαρντ, αύριο στην Κωνσταντινούπολη, όταν η Γαλατάσαραϊ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό. Ο Ολλανδός τεχνικός της τουρκικής ομάδας ανέφερε πως και οι δύο ομάδες θα παίξουν για τη νίκη, ούτως ώστε να τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου του Europa League.

«Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας και για τις δύο ομάδες, καθώς αμφότερες θέλουν να τερματίσουν στην κορυφή του έκτου ομίλου. Θα γίνει μάχη», ανέφερε αρχικά ο Ράικαρντ και συνέχισε, μιλώντας για την ομάδα του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για να είμαστε ειλικρινείς, στα τελευταία παιχνίδια, δεν έχουμε καλή απόδοση. Έχω διαπιστώσει το πρόβλημα, αλλά πρέπει να έχουμε πίστη στις ικανότητές μας. Ελπίζω η ήττα από την Μπουρσασπόρ να λειτουργήσει θετικά πάνω μας. Όταν προέρχεσαι από ένα τέτοιο αποτέλεσμα, έχεις επιπλέον κίνητρο και εμείς θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας».

Όσο για την απουσία του Μίλαν Μπάρος, ο Ράικαρντ είπε: «Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι αυτό με τον Παναθηναϊκό και έχουμε την πίστη πως θα νικήσουμε. Μία ομάδα πρέπει να αντιδρά σωστά, όταν δεν έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η απουσία του Μπάρος είναι σημαντική και λυπούμαστε που δεν τον έχουμε, αλλά μία ομάδα δεν πρέπει να βασίζεται σε έναν παίκτη».

Από την πλευρά των παικτών, μίλησε ο Μπάρις Οζμπέκ: «Είμαστε μόνο δύο πόντους μακριά από την κορυφή, συνεχίζουμε στο Κύπελλο και είμαστε πρωτοπόροι στον όμιλο του Europa League, άρα δεν βλέπω κάτι άσχημο. Τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά του πρωταθλήματος. Ο κόσμος περιμένει ένα καλό αποτέλεσμα από εμάς την Πέμπτη και εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το πάρουμε. Είμαστε επαγγελματίες και ξέρουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε. Θέλουμε να τερματίσουμε στην κορυφή του ομίλου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης