Με την ψυχολογία στο… ναδίρ θα παραταχθεί απόψε (21:45) η Ίντερ στο «Μετροπόλ» απέναντι στη Λιλ.

Οι «νερατζούρι» το περασμένο Σάββατο γνώρισαν την τέταρτη ήττα τους (από την Κατάνια με 2-1) στις πρώτες έξι αγωνιστικές του Καμπιονάτο, κι έτσι άπαντες στις τάξεις του ιταλικού συλλόγου παραμένουν προβληματισμένοι με την τραγική πορεία του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά το κακό κλίμα που επικρατεί στην Ίντερ, ο τεχνικός της, Κλαούντιο Ρανιέρι έδωσε το σύνθημα για τη νίκη, ενόψει του αποψινού αγώνα με τους «λιλουά».

Ο Ιταλός προπονητής παράλληλα, παραδέχθηκε ότι υπάρχει μεγάλη πίεση στην ομάδα του, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες του δεν πρέπει να επηρεαστούν από τα αποτελέσματα στο ιταλικό πρωτάθλημα και τη θέση στη βαθμολογία.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε τη Λιλ. Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και προφανώς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να νικήσουμε», τόνισε αρχικά ο Ρανιέρι και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν σκέφτομαι καθόλου από τη θέση που έχουμε στην βαθμολογία. Ο πρόεδρος πιστεύει πολύ στην ομάδα και είναι σίγουρος ότι σύντομα θα ξεφύγουμε από αυτό το τέλμα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης