Την αισιοδοξία του ότι καταφέρει να επαναφέρει την Ίντερ στις επιτυχίες εξέφρασε νέος τεχνικός των «νερατζούρι», Κλαούντιο Ρανιέρι, κατά την επίσημη παρουσίασή του από τους κυπελλούχους Ιταλίας.

«Αυτή είναι μία ομάδα πρωταθλητών. Θέλω να ξαναδώ την Ιντερ όπως την αντιμετώπιζα ως προπονητής της Ρόμα. Πριν από ενάμιση χρόνο τα παιδιά αυτά ήταν πρωταθλητές και πιστεύω ότι μπορούν να ανακάμψουν. Δεν είναι “καμένοι”, ούτε “τελειωμένοι», τόνισε μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος υπέγραψε χθες διετούς διάρκειας συμβόλαιο με το σύλλογο του Μιλάνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι αποδέχθηκε τον χαρακτηρισμό που του έχει αποδοθεί, ότι αναλαμβάνει να «διορθώσει» ομάδες που βρίσκονται σε κρίση, ενώ παραδέχθηκε ότι τον τελευταίο καιρό σκεπτόταν να εργαστεί εκ νέου στο εξωτερικό, αφού δεν έβλεπε προοπτική να βρει καλή δουλειά στην Ιταλία.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρανιέρι ξεκαθάρισε πως δεν είναι «κολλημένος» σε κάποιο συγκεκριμένο σύστημα, υπογράμμισε ότι οι Πατσίνι και Μιλίτο μπορούν να συνυπάρξουν στην ίδια ενδεκάδα, ενώ κατέληξε λέγοντας ότι: «Όλες οι ομάδες έχουν δυνατά και αδύνατα σημεία. Δική μου δουλειά είναι να αναδείξω τα καλά μας στοιχεία και να κρύψω τις αδυναμίες μας».
Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης