Στο ποδοσφαιρικό μεγαλείο του Ραούλ Γκονζάλες υποκλίθηκε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Πέπε Γκουαρντιόλα.

Αν και ο Ισπανός επιθετικός αγωνιζόταν μέχρι πριν δύο χρόνια στη μεγάλη αντίπαλο των «μπλαουγκράνα», τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο «τιμονιέρης» των Καταλανών δήλωσε ότι είναι ο καλύτερος Ισπανός ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, είναι ο καλύτερος Ισπανός όλων των εποχών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου για την επερχόμενη αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην Μπιλμπάο.

Για το παιχνίδι με τους Βάσκους, ο τεχνικός της «Μπάρτσα», δήλωσε: «Παλεύουν όλα τα παιχνίδια και μέσα στον αγωνιστικό χώρο μάχονται διαρκώς. Παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και χαίρεσαι να τους βλέπεις».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Ερίκ Αμπιντάλ λέγοντας: «Όταν η διοίκηση ρώτησε την γνώμη μου για την ανανέωση του συμβολαίου του Αμπιντάλ, η απάντηση μου ήταν ξεκάθαρη. Είμαστε ένας εξαιρετικός σύλλογος, που περικλείεται από σπουδαίους ανθρώπους και οφείλουμε να έχουμε στην ομάδα ανθρώπους όπως ο Αμπιντάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γνωρίζουμε ότι μπορεί να μην φτάσει ξανά στο επίπεδο που βρισκόταν αρχικά, όμως παρά τις δυσκολίες η εισήγησή μου προς την διοίκηση ήταν θετική για να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Από εδώ και πέρα είναι θέμα της διοίκησης, πάντως από την πλευρά μου πιστεύω ότι ο Αμπιντάλ πάντα θα έχει μία θέση στην ομάδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης